GONG OAZA
Promocija zdravja na delovnem mestu

Promocija zdravja na delovnem mestu

ADIJO STRES ZA VAŠ DELOVNI TEAM! Promocija zdravja na delovnem mestu je lahko tudi edinstvena in drugačna!

OH TA STRES
Ste vedeli, da je kar 50 – 60 % bolniških odsotnosti povezanih s stresom? Da je stres nekaj popolnoma vsakdanjega, vemo že skoraj vsi. Res je, da nekaj stresa potrebujemo za svoje vsakodnevno delovanje, in res je, da ni vsak stres slab. Je pa škodljiv, če traja dlje časa in če ga je preveč.

promocija zdravja na delovnem mestu

OKREPITE ZDRAVJE SVOJIH ZAPOSLENIH
Zdravje je podlaga za dobro in uspešno življenje in delo tako za posameznika kot za organizacijo. Skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih je smotrna, saj so zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški staž ter ostajajo zvesti delodajalcu. Delodajalec, ki nudi dobro in stimulativno delovno okolje, lažje zaposli kvalitetnejši kader in pridobi na javnem ugledu. Promocija zdravja na delovnem mestu predstavlja enega najbolj donosnih vlaganj za delodajalca.

POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE SVOJE EKIPE
Za vas imamo pripravljeno edinstveno delavnico imenovano zvočna Gong kopel. Doživetje, kjer so bodo lahko vaši zaposleni končno globoko sprostili od zunanjega sveta in se okrepili za vse življenjske izzive, ki jim prihajajo naproti.

KAJ JE ZVOČNA GONG KOPEL
Gong kopel je poglobljeno zvočno doživetje. Med kopeljo udobno ležite pred glasbilom Gong in drugimi prvinskimi glasbili in poslušate edinstvene tone, ko vas preplavljajo zvočni valovi in vas ‘okopajo’ v blagodejnem zvoku. Pomirjujoč zvok bo vaš um brez težav popeljal v meditativno stanje, medtem ko vibracije poživijo vaše telo in pomagajo sprostiti vso nabrano napetost. Na koncu se boste počutili izjemno sproščeno, lahkotno, mirno in srečno.

DOŽIVETJE JE ZA VSAKOGAR EDINSTVENO
Poleg tega, da nas Gong kopel hitro spravi v stanje globoke sprostitve, harmonizira vsako posamezno telesno celico z zvočnimi vibracijami, odpravlja blokade v telesu in aktivira naše notranje moči za samozdravljenje. Okrepi imunski sistem, zmanjšuje stres in duševno napetost, poveča intuicijo in radost do življenja, zvišuje stopnjo zavedanja, izboljšuje spanec in kvaliteto življenja. Pozitivno vpliva tudi na samozavest, ustvarjalnost in produktivno energijo.

KAKO POTEKA IZVEDBA GONG KOPELI
Za udeležbo na Gong kopeli ni potrebnega nobenega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustiti se je potrebno procesu in zaupati, ostalo pa naredijo harmonični zvoki, frekvence in vibracije Gonga. Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju in zaprtimi očmi, ker smo takrat najbolj sproščeni. S sabo prinesete udobno ležalno podlogo, odejo, lahko tudi vzglavnik. Sprostitvena delavnica ~ zvočna Gong kopel traja od 60 do 90 minut. Zajema uvodno predstavitev, izvedbo, vaša morebitna vprašanja in možen preizkus igranja na glasbila.

promocija zdravja na delovnem mestu


“MOŽNA IZVEDBA V OKVIRU PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU ALI TEAMBULIDING DELAVNICE”

REFERENCE
Sem Aleš Ifko, zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih. Imam večletne izkušnje in mnogo čudovitih sodelovanj s podjetji, vrtci, šolami, društvi, zavodi in termami, v Sloveniji kot tudi v tujini.

KONTAKT
Za vse dodatne informacije, vprašanja in usklajevanja glede terminov, sem vam na voljo.
E: alesifko@gmail.com
T: 031 ~ 702 ~ 583