Zvočna Gong kopel

Zvočna Gong kopel je meditacijsko sprostitvena tehnika

Gong je starodavno glasbilo, ki nas s svojim prvinskim Zvokom postopoma in nežno ponese v globoko meditativno stanje, kjer se počasi izgublja občutek za čas in prostor, ki smo ga vajeni. V tem stanju se naše možgansko valovanje upočasnjuje in prehajamo v stanje globoke sproščenosti, miru in stika s sabo. Ko smo dovolj sproščeni se lahko aktivira naša notranja intelegenca in v nas sproži proces samozdravljenja in transformacije zavesti. Za udeležbo Gong kopeli ni potrebnega nobenega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustiti se je potrebno procesu in zaupati, ostalo pa naredijo ~ aktivirajo harmonični Zvoki ~ Frekvence ~ Vibracije Gonga.

gong kopel
Prvinska glasbila: Gong, Tibetanske pojoče posode, Rainstick

Gong proizvaja Zvok po principu Zlatega reza, bolj znano morda Fibonaccijevo zaporedje in nas harmonizira ter podpira na vseh nivojih našega bivanja ~ na fizičnem, čustvenem, psihološkem, spiritualnem, celičnem in kvantnem nivoju, našim celicam pa pomaga, da se vrnejo v izvorno kodo in se lažje regenerirajo.

Ker je naše telo sestavljeno iz velikega deleža vode, smo človeška bitja idealna za odličen prenos prenos Zvočnih Valov ~ Vibracij ~ Frekvenc tega glasbila na svoje telo ~ um ~ dušo.

Frekvenca vibracije Zdravega človeškega telesa je 60 – 70 Hz

Pri boleznih se frekvenca zmanjša, najizraziteje v organih, ki so v slabšem stanju. Ker Gong vibrira z frekvenco nad 100 Hz se v nas aktivira sposobnost dviga frekvence, vzpostavlja se ravnovesje ~ homeostaza in omogoča izvorno delovanje našega Bitja.

gong meditacija
Prvinski Gong naravnan na Frekvenco planeta Zemlja

Vibracije ~ Zvok ~ Frekvence Gonga prinašajo mnogo koristi:

Blažijo stres in duševno napetost
– Aktivirajo proces samozdravljenja v nas
– Okrepijo naš imunski sistem
– Nas sproščajo in umirjajo
– Povečajo koncentracijo
– Višajo našo Vibracijo ~ stopnjo zavedanja
Krepijo intuicijo ~ naš notranji glas
– Povečajo kreativnost
Radost do življenja
– Povežejo nas z globoko tišino
– In še marsikaj čudovitega se lahko zgodi, le zaupati in prepustiti se je potrebno procesu

Od kje izraz Zvočna Gong kopel?

Gong kopel se ponavadi izvaja v notranjih prostorih, ki ob aktiviranju napolnijo prostor z Vibracijami ~ Zvokom ~ Frekvencami in udeleženec ali skupina se v tem prostoru kopa v zvočnem polju. Poteka v ležečem položaju na udobni blazini, ker je takrat naše telo najbolj sproščeno. Blagodejne učinke lahko čutimo takoj in še nekaj dni po udeležbi.

Tretman se izvaja individualno po ciljanih potrebah vsakega posameznika kakor tudi za skupine ljudi.

Dobrodošli na pot samospoznavanja in v izkušnjo Moči prvinskega Gonga!

zvočna meditacija

Gong Oaza tudi na Facebooku + Instagramu