Zvočna Gong kopel

Zvočna Gong kopel je meditacijsko sprostitvena tehnika. Gong nas s svojim prvinskim zvokom nežno in postopoma ponese v globoko meditativno stanje, kjer se počasi izgubi občutek za čas in prostor. Možgansko valovanje se upočasnjuje in prehajamo v stanje globoke sproščenosti, kjer se aktivirajo samoregulativni mehanizmi.

zvočna gong kopel ~ Gong Oaza

Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje) in nas harmonizira na vseh nivojih. Visok delež vode v našem telesu omogoča dober prenos zvočnih valov, vibracij in frekvenc, ki jih oddaja prvinski inštrument Gong.

Zvočni valovi Gonga nudijo močno podporo na fizičnem, čustvenem, psihološkem, spiritualnem, celičnem in kvantnem nivoju. Zvočna Gong kopel pomaga našim celicam, da se povrnejo v izvorno kodo in se lažje regenerirajo.

Frekvenca vibriranja zdravega človeškega telesa je 60 – 70 Hz. Pri boleznih se frekvenca zmanjša, najizraziteje v organih, ki so v slabšem stanju. Ker Gong vibrira z frekvenco nad 100 Hz se v nas aktivira sposobnost dviga frekvence, vzpostavlja ravnovesje in omogoča optimalno izvorno delovanje našega Bitja.

gong kopel ~ Gong Oaza

“Moč prvinskega inštrumenta, ki deluje Multidimenzionalno na celotno Bitje.”

Kaj še nudi prvinski inštrument Gong:
– blaži stres in duševno napetost
– aktivacija samozdravljenja
– krepi imunski sistem
– umirjenost
– osredotočenost
– povečuje kreativnost
– ojača intuicijo
– radost do življenja
– poveže nas z globoko tišino
– dosegamo višje zavedanje

Izraz Zvočna Gong kopel zato, ker se prostor tekom tretmana napolni z zvoki Gonga in drugih prvinskih inštrumentov in se “kopamo” v zvočnem polju vibracij in frekvenc.

Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju, ker je takrat naše telo najbolj sproščeno. Blagodejne učinke lahko čutimo še nekaj dni po stiku z Gongom.

Tretman se lahko izvaja za skupine ali individualno po ciljanih potrebah vsakega posameznika.

Dobrodošli v izkušnjo multidimenzionalne moči Gonga!

Gong Oaza se nahaja tudi na Facebook ter Instagram socialnem omrežju.