Gong Oaza
Zvočna Gong kopel

Zvočna Gong kopel

Zvočna Gong kopel, Oaza za dušo, telo in um

Gong je starodavno glasbilo, ki nas s svojim prvinskim zvokom postopoma in nežno ponese v globoko meditativno stanje, kjer se počasi izgublja občutek za čas in prostor, ki smo ga vajeni. V tem stanju se naše možgansko valovanje upočasnjuje in prehajamo v stanje globoke sproščenosti, notranjega miru in stika s sabo. Ko smo dovolj sproščeni se lahko aktivira naša notranja intelegenca in v nas sproži proces samozdravljenja in transformacije zavesti.

Center ravnovesja v Murski Soboti

Za udeležbo na Gong kopeli ni potrebnega nobenega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustiti se je potrebno procesu in zaupati, ostalo pa naredijo in aktivirajo harmonični zvoki, frekvence in vibracije Gonga.

Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza, bolj znano morda Fibonaccijevo zaporedje in nas harmonizira ter podpira na vseh nivojih našega bivanja – na fizičnem, čustvenem, psihološkem, spiritualnem, celičnem in kvantnem nivoju, našim celicam pa pomaga, da se vrnejo v izvorno kodo in se lažje regenerirajo.

gong meditacija
Prvinski Gong je naravnan na frekvenco planeta Zemlja

Ker je naše telo sestavljeno iz velikega deleža vode, smo človeška bitja idealna za odličen prenos prenos zvočnih valov, vibracij, frekvenc tega glasbila na celotno telo, um in dušo.

Frekvenca vibracije zdravega človeškega telesa je 60 – 70 Hz

Pri boleznih se frekvenca zmanjša, najizraziteje v organih, ki so v slabšem stanju. Ker Gong vibrira s frekvenco nad 100 Hz se v nas aktivira sposobnost dviga frekvence, vzpostavlja se ravnovesje – homeostaza in omogoča izvorno delovanje našega Bitja.

Kako lahko Zvočna Gong kopel pomaga tudi vam?

 • blažitev stresa in duševne napetosti
 • aktiviranje procesa samozdravljenja v vas
 • krepitev imunskega sistema
 • globoka sprostitev in umiritev
 • povečanje koncentracije
 • višanje stopnje zavedanja
 • krepitev intuicije
 • povečanje kreativnosti
 • radost do življenja
 • povezava z globoko tišino
 • in še marsikaj čudovitega se lahko zgodi, le zaupati in prepustiti se je potrebno procesu

Od kje izraz Zvočna Gong kopel?

Gong kopel se izvaja v mirnih prostorih, ki ob aktiviranju napolni prostor z vibracijami, frekvencami in zvokom. Udeleženec ali skupina se tako kopajo v harmoničnem zvočnem polju, ki jih ustvarijo prvinska glasbila.

gong kopel
Prvinska glasbila: Gong, Tibetanske pojoče posode, Rainstick

Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju in na udobni blazini, ker je takrat naše telo najbolj sproščeno. Priporočljivo je, da pridete udobno oblečeni. Blagodejne učinke lahko čutimo že takoj in tudi nekaj dni po udeležbi.

Cena in možnosti izvedbe

Individualna Zvočna Gong kopel

Z individualno Gong kopeljo je celotna izkušnja skrbno zasnovana od začetka do konca v mislih na vas. Ko prispete, si vzamemo trenutek, da se povežemo in pozdravimo. Če imate posebne življenjske izzive jih lahko po želji tudi delite. Potem, ko ste pripravljeni, se uležete, zaprete oči in pustite, da Gongi poskrbijo za vse ostalo. Individualna Gong kopel traja 60 minut v prijetnem prostoru Centra ravnovesja. ( Cena je 55 € )

Za podjetja

Skupinske Gong kopeli z veseljem izvajamo tudi za podjetja, zavode, društva, šole, vrtce (promocija zdravja na DM in Teambuilding delavnice). ( Cena je 150 € oziorma po dogovoru )

Online Zvočne kopeli

Občasno potekajo Gong kopeli tudi preko spleta, aktualni termini so objavljeni v rubriki Blog & Dogodki

Za pare

Kot novost nudimo Gong kopel za vse pare, ki želite skupaj doživeti blagodejne učinke Gong kopeli. ( Cena je 75 € )

Za rezervacijo termina in dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu alesifko@gmail.com in 031-702-583.