Takrat, ko je prišel veliki Gong do mene
Takrat, ko je prišel veliki Gong do mene

Takrat, ko je prišel veliki Gong do mene

Ko se sem bil pripravljen sem sprejel odločitev za nakup večjega Gonga. Notranji glas mi je sporočal, da naj bo to planetarni Gong Zemlja. Njegove glavne karakteristike so ravnovesje, prizemljitev, narava, kreativnost, preživetje, koncentracija, spomin, modrost, izkušnje. Krepi sposobnost, da se udobno počutimo v svojem telesu in nas podpira pri našem poslanstvu. Najmočneje deluje na srčno in grleno čakro.

gong kopel ~ Gong Oaza

Nakup Gonga je prav poseben postopek, saj gre za izdelavo po naročilu. Mojega so ustvarjali v nemškem specializiranem podjetju Paiste. V postopku izdelave je prisotnih mnogo izkušenih strokovnjakov in mojstrov, ki ročno izdelujejo – kujejo in frekvenčno uglašujejo te edinstvene instrumente. Vsaka Gong mojstrovina je na koncu edinstvena, nanjo se čaka od 2 do 3 mesece, včasih lahko še dlje. Vsak Gong dobi svojo osebno izkaznico s serijsko številko in datumom izdelave, moj datira na dan 06.09.2014.

Ta Gong je z mano na poti Življenja že nekaj časa in zelo sem mu hvaležen za vso Frekvenčno ~ Zvočno ~ Vibracijsko in Energijsko podporo.

Slika, ki jo tokrat objavljam pa izhaja prav iz tistih začetnih spoznavanj in uglaševanj z velikim Gongom zunaj v Naravi.

Gong Oaza se nahaja tudi na Facebook ter Instagram socialnem omrežju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja