Vzpostavitev ravnovesja s prvinskimi glasbili
Vzpostavitev ravnovesja s prvinskimi glasbili

Vzpostavitev ravnovesja s prvinskimi glasbili

Že nekaj časa se nahajamo v zelo intenzivnih in s stresom podkrepljenih časih, ki ruši naše ravnovesje iz dneva v dan. Trenutna poletna klima lahko deluje zelo dobrodejno na nas, a za večino to ne bo dovolj, je le trenutna sprostitev. Potrebno je in še bo kar nekaj dela na sebi, da bomo zmogli vse skupaj povezat in razumeti ~ Gong Oaza.

Ker so mi prvinska glasbila zelo blizu in rad širim to edinstveno in učinkovito podporo med vas, sporočam da pripravljam novo Energijsko podporo podprto z Zvoki prvinskih glasbil, ki bo namenjena vzpostavljanju ravnovesja v vas. Že 5000 let nazaj so starejše civilizacije uporabljale Zvok v zdravilne namene.

gong
Edinstvena prvinska glasbila ~ Gong Oaza

Prepustite se Zvoku ~ Vibracijam ~ Frekvencam prvinskih glasbil, ki dobrodejno vplivajo na naše telo, um in duha.

Energijsko Zvočno polje bodo kreirala unikatna prvinska glasbila ~ Gong ~ Tibetanske posode ~ Oceanski boben ~ Koshi ~ Rainstick ~ Tingsha.

Vibracije ~ Zvok ~ Frekvence Gonga in ostalih prvinskih inštrumentov prinašajo mnogo koristi za vas: blažijo stres in duševno napetost, aktivirajo proces samozdravljenja v vas, okrepijo vaš imunski sistem, sproščajo in umirjajo, povečajo koncentracijo, višajo našo Vibracijo oz. stopnjo zavedanja, krepijo intuicijo, povečajo kreativnost, radost do življenja, povežejo nas z globoko tišino, in še marsikaj čudovitega se lahko zgodi, le zaupati in prepustiti se je potrebno procesu.

Kdaj: Četrtek, 29. julij ob 20.15 uri.

Kje: Zoom

Cena enourne krepitve in vzpostavitve ravnovesja znaša 15 eur.
Kdor ne zmore tolikšne vsote, lahko prispeva po svojih najboljših močeh.

Za udeležbo pravočasno pošljite prijavo na elektronski naslov: alesifko@gmail.com

Če vam ne uspe biti “v živo” na Zoomu, zaradi kakršnekoli situacije, si s prijavo na dogodek pridobite možnost, da prisluhnete nastalemu posnetku, ko vam bo to najbolj odgovarjalo.