Dober spanec za lahkoten vstop v nov dan
Dober spanec za lahkoten vstop v nov dan

Dober spanec za lahkoten vstop v nov dan

A poznaš tisti občutek, ko se zbudiš po dobrem spancu, poln energije in greš lahkotno v nov dan. Lahko da je še s tabo, lahko pa te je že zdavnaj pustil na cedilu, ta krepčilen spanec za katerega čedalje več znanstvenih raziskav potrjuje kako pomembno deluje na nas.

Dnevno si izpostavljen mnogim dražljajem, poplavi informacij, čezmernemu stresu, škodljivemu hrupu in neskončnem drsanju tvojega kazalca po ekranu virtualnih svetov in in nenehne pripravljenosti na klic. Vse to vpliva in se sešteva v minus tvojega zdravja in nočnega spanja.

dober spanec

A si želiš povrniti moč in se obnoviti kot po dobrem spancu? Potem je lahko sprostilna zvočna masaža s Tibetanskimi posodami prava izbira zate. Na telesu in okoli njega se igra na vrhunske Tibetanske posode, ti pa le udobno ležiš in se popolnoma prepustiš blagodejnim zvokom in vibracijam zvočnih posod, ki se dotaknejo globine vsake tvoje celice.

Poleg tega, da tovrstna masaža vpliva na izboljšanje tvojega spanca, ima še mnogo drugih koristi: globoko sprošča, krepi imunski sistem, zmanjšuje stres, odpravlja mišično napetost, spodbuja krvni obtok, lajša tesnobo, poveča kreativnost, zmanjšuje glavobole, pomaga pri regeneraciji poškodb.

Finocelična zvočna masaža je posebno darilo, ki ga lahko ponudiš svojemu telesu in duši.

Željeni termin, ki je lahko dopoldne ali popoldne lahko sporočiš na alesifko@gmail.com ali na 031 702 583.

Če želiš podariti tovrstno izkušnjo svojim najbližjim so na voljo tudi darilni boni s katerim boš zagotovo presenetil/a.

Več podrobnosti o Zvočni masaži pa lahko najdeš tukaj!