Zvočna kopel Online
Zvočna kopel Online

Zvočna kopel Online

Prepustite se simfoniji zvokov starodavnih prvinskih glasbil, ki vas bodo globoko sprostili in obnovili. Zvok vas bo ponesel v lahkotno in umirjeno stanje, kjer boste lahko odložili vse skrbi in se razbremenili od zunanjega sveta.

zvočna kopel online

To je čas samo za vas in vaše potrebe. Dosegli boste stanje, ko se boste lahko obnovili in si povrnili moč za nove dni in izzive. Ko boste sproščeni boste lahko aktivirali svoje notranje moči, ki se nahajajo v vsakem izmed nas.

Udobno in sproščeno ležite doma in se predajate zvočnemu popotovanju, ki vas bo popeljalo nazaj k vašemu izvoru.

Z vami bodo resonirala glasbila: Gong uglašen na frekvenco Zemlje, tibetanske pojoče posode, koshi zvončki, dežna palica, šamanski boben, tingša in še kaj.Izboljšajte svoj delež energije in si povrnite moč in dobro počutje!

Vabljeni torej na spletni dogodek, ki bo potekal v zasebni skupini na Facebooku, v ponedeljek, 24. januarja 2022, ob 19:00 uri.

Za prisotnost na dogodku je potrebna prijava, ki jo pošljite na alesifko@gmail.com, vsa dodatna navodila prejmete ob prijavi.

Vstop oziroma cena je 12 €, poravna se pred dogodkom.

V primeru, da se ob rezervaciji ne boste uspeli udeležiti dogodka, nam to pravočasno sporočite in vam bomo poslali posnetek, ki bo nastal.

Z vami bom Aleš Ifko ~ Zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja.