Jesenska Gong sprostitev
Jesenska Gong sprostitev

Jesenska Gong sprostitev

Vabljeni na jesensko Zvočno Gong kopel, ki bo obogatena z novim prvinskim glasbilom, ki so ga uporabljali širom sveta

Gre za Šamanski boben, ki oddaja globok spekter zvokov, kateri z lahkoto preglasijo vsako našo misel in nas vračajo nazaj v naš center.

Gong nas s svojo edinstveno zvočno vibracijo nežno ponese v blagodejno meditativno stanje, kjer se lahko aktivirajo naše sposobnosti samozdravljenja.

Jesenska Gong sprostitev

Doživetje Gong kopeli je za vsakogar edinstveno. Poleg tega, da nas hitro spravi v stanje globoke sprostitve, harmonizira vsako posamezno telesno celico z zvočnimi vibracijami, odpravlja blokade v telesu in krepi obnove. Pozitivno vpliva tudi na samozavest, ustvarjalnost in produktivno energijo.

Zvočni valovi Gonga nudijo močno podporo na vseh nivojih: fizičnem, čustvenem, psihološkem, duhovnem, celičnem in kvantnem nivoju.

Kako še pomaga Gong kopel? Okrepi imunski sistem, zmanjšuje stres in duševno napetost, poveča intuicijo in radost do življenja, zvišuje stopnjo zavedanja.

Mnogo blagodejnih koristi dobimo od tega prvinskega zvoka, ki ga ustvarja Gong.
Več o njem si lahko preberete na povezavi: https://alesifko.si/index.php/zvocna-gong-kopel

Že ena Gong kopel nudi močno podporo našemu Bitju, večkratna prisotnost pa krepi vpliv na duševni, čustveni in fizični ravni, kar pomembno vpliva na zdravje in zavest.

Za udeležbo na Gong kopeli ni potrebnega nobenega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustiti se je potrebno procesu in zaupati, ostalo pa naredijo harmonični zvoki, frekvence in vibracije Gonga.

Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju in zaprtimi očmi, ker smo takrat najbolj sproščeni.

S sabo prinesite udobno ležalno podlogo, toplo odejo, lahko tudi vzglavnik.

Pridite vsaj 10 minut pred pričetkom.

Termin: petek, 8.10.2021, ob 19:00 uri v Murski Soboti

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave e-mail: alesifko@gmail.com ali 031-702-583

V primeru, da se ob rezervaciji ne boste udeležili, vas prosim za pravočasno obvestilo

Cena je 18 €, ki se lahko poravna ob prijavi na TRR ali pred začetkom

Hvaležen bom za delitev dogodka naprej med svoje prijatelje, katerim bi tovrstna energijska podpora pomagala pri njihovih izzivih.

Sem Aleš Ifko, zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih.

Center ravnovesja se nahaja v prijetnem ambientu, kjer vam nudimo podporne energijske tehnike in metode, ki so vam lahko v veliko pomoč pri soočanju z življenjskimi izzivi. Vse naše storitve so naravnane celostnemu vzpostavljanju ravnovesja in harmonije ter aktiviranju obnovitvenih procesov samozdravljenja. Nudimo vam blagodejno Gong kopel, edinstven Tesla energijski sistem, nežno Reiki energijsko tehniko in Zvočno masažo s Tibetanskim posodami vrhunske kvalitete. Delujemo individualno in po potrebah vsakega posameznika.