Sprostitev s Tibetanskimi posodami ~ Online
Sprostitev s Tibetanskimi posodami ~ Online

Sprostitev s Tibetanskimi posodami ~ Online

Vabljeni na jesensko sprostitev s Tibetanskimi posodami vrhunske kvalitete, ki bo potekala preko spleta (online FB-live).

Blagodejni in prvinski zvoki bodo poskrbeli za celostno obnovo vašega telesa, uma in duha.

Zvoki vas bodo nežno ponesli v meditativno stanje, kjer se lahko aktivirajo sposobnosti samozdravljenja.

Sproščeno boste lahko potovali nazaj k sebi, okrepili imunski sistem, zmanjšali stres in duševno napetost, povečali radost do življenja in se naravno uravnovesili.

Peter Hess® Therapy zvočne posode so izdelane na tradicionalen način, v procesu izdelave istočasno sodeluje tudi do šest mojstrov, ki potrebujejo do trideset delovnih ur, da nastane takšna optimalna zvočna in vibracijska posoda.

TERMIN: Četrtek, 7.10.2021, ob 20.00 uri

Cena za 35 minutno zvočno popotovanje je 9 €, poravna se ob prijavi na TRR

Prijave na spletni dogodek so obvezne in jih pošljite na e-mail: alesifko@gmail.com

V primeru, da se ob rezervaciji ne boste uspeli udeležili dogodka v živo, boste imeli možnost do ogleda posnetka, ki bo nastal.

Hvaležen bom za delitev dogodka naprej med svoje prijatelje, katerim bi tovrstna energijska podpora pomagala pri njihovih izzivih.

Sem Aleš Ifko zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih.

Center ravnovesja se nahaja v prijetnem ambientu, kjer vam nudimo podporne energijske tehnike in metode, ki so vam lahko v veliko pomoč pri soočanju z življenjskimi izzivi. Vse naše storitve so naravnane celostnemu vzpostavljanju ravnovesja in harmonije ter aktiviranju obnovitvenih procesov samozdravljenja.

Nudimo vam blagodejno Gong kopel, edinstven Tesla energijski sistem, nežno Reiki energijsko tehniko in Zvočno masažo s Tibetanskim posodami vrhunske kvalitete.

Delujemo individualno in po potrebah vsakega posameznika.

Po formalni izobrazbi sem dipl. organizator dela – Manager za človeške vire.

Holistični zvok Gonga sem spoznal že leta 2011 in ga radostno ponesel v svoje življenje.Sem učenec Gong mojstra Don Conreaux-a iz ZDA in Peter Hess Akademije.

Zvočne Gong kopeli ustvarjam individualno po potrebah vsakega posameznika in za zbrane skupine ljudi.

Nudim Zvočne masaže s Tibetanskimi posodami Peter Hess®, ki so terapevtske in skrbno preverjene kvalitete.

Sem Reiki mojster in izvajam celostne Reiki terapije, kjer se uporablja Univerzalna življenjska energija.

Kot novost nudim tudi podporo s Tesla energijskim sistemom v kombinaciji s Schumannovo frekvenco, ki aktivira proces samozdravljenja in omogoča globinsko sprostitev.

Sodelujem s podjetjji in organizacijami (promocija zdravja na delovnem mestu in teambuilding delavnice).

Lep prijeten teden, morda pa se vidimo že kmalu!