Tesla v Sloveniji! Ko telo reče: “Da, to mi paše”.
Tesla v Sloveniji! Ko telo reče: “Da, to mi paše”.

Tesla v Sloveniji! Ko telo reče: “Da, to mi paše”.

Že na začetku naj vam razkrijem, da ne gre za prepoznavne prihodnostne avtomobile Tesla, ampak za edinstveno energijsko napravo, ki deluje z mnogimi blagodejnimi učinki na naše telo.

Tesla energijski sistem deluje tako, da se namestimo v ležeč položaj, na brezčasno zasnovano in udobno vibracijsko ploščo, ki ob aktiviranju oddaja nežne vibracije ~ impulze v kombinaciji s Schumannovo frekvenco in Tesla tehnologijo. Sistem je nastal, kot rezultat dolgoletnih raziskovanj nemških znanstvenikov.

Že samo po nekaj minutah dosežemo zares globoko sprostitev, možgansko valovanje se upočasnjuje in prehajamo v stanje, kjer se aktivira naša sposobnost samozdravljenja. V tem obnovitvenem procesu se dogajajo čudovite stvari, ki jih najbolj potrebuje naše telo.

tesla energijski sistem

Znanstveno dokazano je, da naravna Schumannova frekvenca 7.83 Hz vpliva na ravnovesje in zdravje telesa vseh živih bitij. Odsotnost le-te lahko povzroči marsikatero človeško tegobo.

Kako vam lahko pomaga Tesla energijski sistem?

– hitra sprostitev / umiritev

– vzpostavljanje ravnovesja

– izboljšanje koncentracije

– spodbujanje duševnega zdravja

– zmanjšanje nihanj razpoloženja

– harmonizacija- protistresno delovanje

– podpora postopkom zdravljenja- izboljšanje energijske usklajenosti in vitalne moči

tesla

Si želite preizkusiti?
V Centru ravnovesja, ki se nahaja v prijetnem ambientu v Murski Soboti boste imeli prihodnji teden odlično priložnost za brezplačni 15 minutni preizkus delovanja Tesla energijskega sistema.

Kdaj?
Od 11.10.2021 do vključno 15.10.2021, v dopoldanskem ali popoldanskem času (po dogovoru).

Kako?
Za rezervacijo termina lahko pišete na e-mail: alesifko@gmail.com ali nas pokličete na 031-702-583. Na voljo smo vam seveda tudi za dodatne informacije ali vprašanja.

Če si želite daljšo, 30 minutno doživetje s Teslo, ste seveda dobrodošli.

Kot novost, ki še dodatno pomnoži učinke, imamo za vas tudi možnost kombinacije Tesla energijskega sistema z blagodejnim Gongom.

Pridite in izboljšajte svoj delež energije ter si povrnite dobro počutje!

Več o Tesla/Schumann energijskemu sistemu si lahko preberete tukaj: https://alesifko.si/index.php/tesla-energijski-sistem