Celostno doživetje Gonga za aktivacijo vseh čutov
Celostno doživetje Gonga za aktivacijo vseh čutov

Celostno doživetje Gonga za aktivacijo vseh čutov

Vabljeni na Celostno doživetja Gonga za aktivacijo vseh čutov, ki bo v četrtek, 21. oktobra 2021 v Murski Soboti. Gong kopel bo potekala 60 minut izključno in samo z edinstvenim prvinskim glasbilom, velikim planetarnim Gongom, ki je uglašen na frekvenco našega planeta Zemlja in brez dodatka drugih inštrumentov. Drugačna, daljša in še globlja izkušnja popotovanja vase.

Gong nas s svojo edinstveno zvočno vibracijo nežno ponese v blagodejno meditativno stanje, kjer se lahko aktivirajo naše sposobnosti za samozdravljenje. Dosežemo stanje globoke sprostitve in notranjega miru, vse naše telesne celice so deležne energijske podpore zvoka, vibracij in frekvenc, ki jih ustvarja Gong. V telesu se počasi mehčajo in odpravljajo vsa energijska neskladja, okrepijo se obnovitveni procesi, poveča se ustvarjalnost in produktivnost.

Gong nudi močno podporo na vseh nivojih: fizičnem, čustvenem, psihološkem, duhovnem, celičnem in kvantnem nivoju. Za udeležbo ni potrebnega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustite in zaupajte procesu, ostalo bo naredil Gong.

gong kopel

Kako vam še lahko pomaga Gong?
Okrepi imunski sistem, zmanjšuje stres in duševno napetost, poveča intuicijo in radost do življenja, zvišuje stopnjo zavedanja in še mnogo blagodejnih koristi dobimo od tega prvinskega zvoka, ki ga ustvarja Gong. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Že ena Gong kopel nudi močno podporo našemu Bitju, večkratna prisotnost pa krepi vpliv na duševni, čustveni in fizični ravni, kar pomembno vpliva na zdravje in zavest. Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju in zaprtimi očmi, ker smo takrat najbolj sproščeni.

S sabo prinesite udobno ležalno podlogo, toplo odejo, lahko tudi vzglavnik.

Pridite vsaj 10 minut pred pričetkom.

Termin: Četrtek, 21.10.2021 ob 19:00 uri v Murski Soboti

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave e-mail: alesifko@gmail.com ali 031-702-583

Cena je 18 €, ki se lahko poravna ob prijavi na TRR ali pred začetkom.

V primeru, da se ob rezervaciji ne boste udeležili, vas prosim za pravočasno obvestilo.

Sem Aleš Ifko zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih.

Center ravnovesja se nahaja v prijetnem ambientu, kjer vam nudimo podporne energijske tehnike in metode, ki so vam lahko v veliko pomoč pri soočanju z življenjskimi izzivi. Vse naše storitve so naravnane celostnemu vzpostavljanju ravnovesja in harmonije ter aktiviranju obnovitvenih procesov samozdravljenja. Nudimo vam blagodejno Gong kopel, edinstven Tesla energijski sistem, nežno Reiki energijsko tehniko in Zvočno masažo s Tibetanskim posodami vrhunske kvalitete. Delujemo individualno in po potrebah vsakega posameznika.