Starodavni Zvoki in današnji Človek
Starodavni Zvoki in današnji Človek

Starodavni Zvoki in današnji Človek

Starodavne civilizacije nam nudijo polno zakladnico tehnik in metod, ki so jim pomagale pri njihovih življenjskih izzivih in jih peljala v dolgoživost. Vse do začetka industrializirane dobe in stopnjevanja udobja je bil človek bistveno bolj zdrav in celovit.

Živimo v adrenalinski družbi in kaj hitro se lahko znajdemo in opotekamo v čezmernem stresu, kateri se lahko poglablja in načenja naše energetsko ravnovesje. Če smo prepozni in nedejavni z ukrepanjem, nas čaka še več dela na sebi, da lahko pridemo nazaj do našega stebra zdravega ravnovesja.

starodavni zvoki

Avtonomni živčni sistem in imunski sistem predstavljata bistveno vlogo za naše dobro počutje. Zvoki, ki jih ustvarjajo starodavna glasbila so nam lahko v veliko pomoč pri celostni krepitvi vseh naših obrambnih mehanizmov, ki ohranjajo naše ravnovesje.

Zato ste toplo vabljeni v objem prvinskega Zvoka in frekvenc starodavnih glasbil, ki bodo poskrbeli za našo celostno obnovo telesa, uma in duha. Nežno nas bodo popeljali v blagodejno stanje, kjer se lahko aktivira naš notranja moč za samozdravljenje. Sproščeno bomo lahko potovali nazaj k sebi, okrepili imunski sistem, odpravili globok stres iz celic in še kaj se lahko zgodi.Izboljšajte svoj delež energije ter si povrnite dobro počutje!

Dobrodošli na spletni ~ online dogodek, ki bo potekal 5.11.2021 ob 19:00 uri v zasebni skupini na Facebooku in bo trajal 45 minut.

Če se želite udeležiti dogodka so obvezne prijave, ki jo pošljite na elektronski naslov: alesifko@gmail.com

Cena za dogodek je 9 EUR, ki se poravna pred začetkom dogodka, navodila boste prejeli ob prijavi.

V primeru, da se ob vaši rezervaciji ne boste uspeli udeležili dogodka v živo, nam to prosim sporočite v vednost, da vam bomo lahko kasneje poslali posnetek dogodka.

Z vami bo Aleš Ifko ~ zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja (Gong Oaza), ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih.