Celična masaža
Celična masaža

Celična masaža

Brez dotika rok in posebnih naprav! Kaj bi le naj to bilo? Predstavljamo vam edinstveno Zvočno masažo s Tibetanskimi posodami, ki jo izvajamo v Centru ravnovesja.

Kaj je Zvočna masaža?
Zvočna masaža je znanstveno priznana metoda, pri kateri se po oblečenem telesu in okoli njega nežno igrajo Tibetanske posode. Uporabljamo terapevtske posode Peter Hess® Therapy, ki slovijo po preverjeni vrhunski kvaliteti. Imenuje se masaža, saj pomirjujoči, harmonični zvoki in nežne vibracije iz zvočnih posod masirajo vsako posamezno celico vašega telesa.

zvočna masaža s tibetanskimi posodami

Kako vam lahko pomaga Zvočna masaža?
Ko zvok potuje, vaše telo naravno absorbira posebne frekvence, ki jih potrebuje za energijsko zdravljenje, odpravlja vsako mišično napetost, sprošča blokade in spodbuja krvni obtok. Poleg tega, da vas hitro prestavi v stanje globoke sprostitve, podpira in spodbuja spanec (med tretmajem lahko celo zaspite), pozitivno vpliva tudi na samozavest, ustvarjalnost in produktivno energijo. Izkušnja daje našemu organizmu čas, da se regenerira, popravi in napolni z novo energijo, kar ima za posledico občutek dobrega in popolnega počutja, s telesom in umom v harmoniji. Finocelična zvočna masaža je res posebno darilo, ki ga lahko ponudite svojemu telesu in duši!

Si želite preizkusiti?
V Centru ravnovesja, ki se nahaja v prijetnem ambientu v Murski Soboti boste imeli prihodnji teden priložnost za brezplačni 15 minutni preizkus Zvočne masaže s Tibetanskimi posodami.

Kdaj?
Od 22.11.2021 do vključno 25.10.2021, v dopoldanskem ali popoldanskem času (po dogovoru).

Kako?
Za rezervacijo termina nam lahko pišete na e-mail: alesifko@gmail.com ali pokličete na 031-702-583. Na voljo smo vam seveda tudi za dodatne informacije ali vprašanja.

Če si želite na celostno in daljšo Zvočno masažo v trajanju 60 minut, ste seveda tudi dobrodošli.

Zvočna masaža je primerna tudi za mladostnike in otroke!

Pridite in izboljšajte svoj delež energije ter si povrnite dobro počutje!