Kristalni Zvoki 4 Elementov
Kristalni Zvoki 4 Elementov

Kristalni Zvoki 4 Elementov

Vabljeni v objem nežnih kristalnih zvokov avtentičnega in terapevtskega glasbila Koshi. Kreacija visoke kakovosti in ročno izdelano glasbilo, ki izvira iz samega vznožja Pirenejskega gorovja.

Večinoma vas že pozna vetrne zvončke iz lesa ali kovine, ki se oglašajo ob vetrovnih dnevih okrog domov. Ampak ta kristalno sproščujoč zvok Koshi-ja poboža celotno vaše Bitje in vas popelje še globlje v čarobno doživetje.

Natančna nastavitev inštrumenta, ki oddaja jasne tone obogatene z nadtoni. Resonančna cev je izdelana iz bambusovega furnirja in je zaščitena z naravnim oljem. Kristalni zvonček v notranjosti cevi se nežno zaziblje in dotika srebrnih kovinskih konic, ki oddajajo osem harmoničnih akordov.

Tokratna Zvočna kopel vam bo nudila v ospredju vse 4 elemente Zemlja ~ Voda ~ Zrak ~ Ogenj, ki jih bodo ustvarjali Koshi-ji. Pridružili se jim bodo še drugi harmonični inštrumenti (Tibetanske pojoče posode, dežna palica, tingša, ocean drum) in vas nežno popeljali v blagodejno stanje, kjer se lahko aktivira moč samozdravljenja.Sproščeno boste lahko potovali nazaj k sebi, ojačali imunski sistem, odpravili globok stres iz celic in še kaj lepega se lahko zgodi.

Občutite blagodejnost in poskrbite za celostno obnovo vašega telesa, uma in duha!

Izboljšajte svoj delež energije ter si povrnite dobro počutje!

Dobrodošli na dogodek, ki bo potekal na spletu, v četrtek 25.11.2021 ob 19:00 uri v zasebni skupini na Facebooku in bo trajal cca 60 minut.

Če se želite udeležiti dogodka so potrebne vaše prijave, ki jih pošljite na e-naslov: alesifko@gmail.com

Cena znaša 12 € in se poravna pred dogodkom.

V primeru, da se ob vaši rezervaciji ne boste uspeli udeležili dogodka v živo, nam to pravočasno sporočite, da vam bomo lahko poslali posnetek dogodka, ki bo nastal.