Zvočna Gong kopel
Zvočna Gong kopel

Zvočna Gong kopel

Gong kopel je poglobljeno zvočno doživetje. Med kopeljo udobno ležite pred Gongom in poslušate edinstvene tone, ko vas preplavljajo zvočni valovi in vas ‘okopajo’ v blagodejnem zvoku. Pomirjujoč zvok bo vaš um brez težav popeljal v meditativno stanje, medtem ko vibracije poživijo vaše telo in pomagajo sprostiti vso napetost. Na koncu se boste počutili izjemno sproščeni, mirni in srečni.

Doživetje Gong kopeli je za vsakogar edinstveno. Poleg tega, da nas hitro spravi v stanje globoke sprostitve, harmonizira vsako posamezno telesno celico z zvočnimi vibracijami, odpravlja blokade v telesu in aktivira naše notranje moči za samozdravljenje. Pozitivno vpliva tudi na samozavest, ustvarjalnost in produktivno energijo.

gong kopel

Zvočni valovi Gonga nudijo močno podporo na vseh nivojih: fizičnem, čustvenem, psihološkem, duhovnem, celičnem in kvantnem nivoju.

Kako še pomaga Gong kopel?
Okrepi imunski sistem, zmanjšuje stres in duševno napetost, poveča intuicijo in radost do življenja, zvišuje stopnjo zavedanja, izboljšuje kvaliteto življenja. Mnogo blagodejnih koristi dobimo od tega prvinskega zvoka, ki ga ustvarja Gong.

Zvočna kopel bo obogatena še z drugimi prvinskimi glasbili ~ Tibetanske pojoče posode, Koshi zvončki, Tingša, Ocean drum, Šamanski boben…

Že ena Gong kopel nudi močno podporo našemu Bitju, večkratna prisotnost pa krepi vpliv na duševni, čustveni in fizični ravni, kar pomembno vpliva na zdravje in zavest.

Za udeležbo na Gong kopeli ni potrebnega nobenega predznanja iz meditacijskih praks, le prepustiti se je potrebno procesu in zaupati, ostalo pa naredijo harmonični zvoki, frekvence in vibracije Gonga.

Zvočna Gong kopel poteka v ležečem položaju in zaprtimi očmi, ker smo takrat najbolj sproščeni.

S sabo prinesite udobno ležalno podlogo, odejo da vam bo toplo, lahko tudi vzglavnik.

Pridite vsaj 10 minut pred pričetkom.

Termin: Petek, 17.12.2021 ob 19:00 uri, Joga Vita, Gorkega ulica 20, Maribor.

Prijave sprejemamo na alesifko@gmail.com ali na 031 702 583 najkasneje do 16.12.2021.

Vaša prijava je obvezna, saj je število mest omejeno!

Cena je 18 €.

Poravna se lahko ob prijavi na TRR ali na dogodku.

Z vami bo Aleš Ifko ~ Zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja,
ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih.