Virtualna Zvočna kopel z Alešem
Virtualna Zvočna kopel z Alešem

Virtualna Zvočna kopel z Alešem

Zvočna kopel je lahko odličen način, da se odklopimo od zunanjega sveta in vsakodnevnega hrupa, ki nas obkroža ter nemirnega uma in poplave informacij, saj nam nudi čudovit prostor za potopitev v pomirjujoče in blagodejne zvoke.

Zvok se že tisočletja tradicionalno uporablja v različnih oblikah za izboljšanje počutja in razbremenitve telesa.

Zvočne frekvence in vibracije stimulirajo telo – um in nam pomagajo povrniti stanje optimalnega zdravja, ravnovesja in celovitosti.

Znanost je potrdila, da lahko zvok neposredno vpliva na naše razpoloženje, možganske valove, živčni sistem in telesno kemijo.

Na spletnem dogodku bodi z vami naslednja prvinska glasbila: Tibetanske pojoče posode, veliki planetarni Gong Zemlja, Rainstick, Tingsha, Koshi, Ocean drum in še kaj se bo našlo.

Blagodejne frekvence teh inštrumentov so uglašene na vsa področja in energijske centre telesa.

Kadar vibracija našega telesa ni uravnovešena, nam te frekvence pomagajo pri ponovni uskladitvi telesa in uma. Prav tako uravnovešajo levo in desno hemisfero možganov, kar pomaga voditi vaš um v globlja stanja zavesti in meditacije.

Zvočne vibracije in frekvence, ki jih oddajajo ta glasbila pomagajo sprostiti vso nabrano napetost in ujeta čustva ter ustvariti občutek globoke sprostitve in dobrega počutja.

Zvočna kopel aktivira tudi naš parasimpatični živčni sistem, možganski valovi se upočasnijo in vstopimo v nekakšno sanjsko stanje, ki nam omogoča, da se prepustimo, sprostimo in ponovno povežemo s samim seboj.

Po telesu lahko občutite vibracije, mravljinčenje, vročino, hlad. Morda boste imeli občutek brezčasnosti, lebdenja, izven-telesnosti, senzacije so lahko različne a so povsem normalne.

In še nekaj koristi Zvočne kopeli:
⭐️ poglobljeno stanje sproščenosti
⭐️ izboljšan spanec
⭐ povečana energija in osredotočenost
⭐️ zmanjšanje stresa in tesnobe
⭐️ izboljšanje spomina
⭐️ izboljšanje in uravnoteženje razpoloženja
⭐️ občutek izjemno dobrega počutja

Pridružite se nam torej na virtualni Zvočni kopeli!

Termin: Četrtek, 24. februar 2022 ob 19:00 uri na Zoom-u (v trajanju 60 minut)

Cena je 12 €

Za udeležbo pošljite svoje prijave na elektronski naslov alesifko@gmail.com

Po prijavi boste prejeli vsa navodila, podatke za vplačilo in povezavo.

V primeru, da zamudite ali se ne boste mogli udeležiti dogodka vam lahko pošljemo posnetek.

Ne pozabite nastaviti svojega prostora.

Uporabite lahko kristale, kadilo, sveče, čaj, kar vam je všeč, da ustvarite razpoloženje ter osvobodite in sprostite svoj um, telo in dušo.

Ustvarite si čim bolj podporno okolje – mehko blazino, zasebnost, toplino in vse, kar potrebujete, da se počutite sproščeno.

Za najboljši zvok in izkušnjo vam priporočamo, da uporabite slušalke ali kvalitetne zvočnike.

Bodite v udobnih oblačilih v katerih ste najbolj sproščeni.

Z vami bom Aleš Ifko ~ Zvočni kreator in ustanovitelj Centra ravnovesja, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih že več kot 10 let.

Informacijo lahko delite naprej v svoj krog prijateljev/znancev, ki bi jih zanimalo tovrstno virtualno doživetje zvoka & vibracij & frekvenc.

Hvala, Aleš.