Mini Zvočni koncert s prvinskimi glasbili za otroke (delavnica)
Mini Zvočni koncert s prvinskimi glasbili za otroke (delavnica)

Mini Zvočni koncert s prvinskimi glasbili za otroke (delavnica)

Vabljeni na kakovostno preživljanje prostega časa, tako, da se udeležite sprostitvene in ustvarjalne delavnice Mini Zvočni koncert s prvinskimi glasbili za otroke.

DELAVNICA JE BREZPLAČNA!

Na začetku boste lahko prisluhnili edinstvenim Zvokom glasbil iz različnih koncev sveta kot so Gong, Tibetanske posode, oceanska školjka, dežna palica, zvončki Koshi, Tingša, šamanski boben in še kaj se bo našlo.

Potem pa boste imeli priložnost tudi sami preizkusiti nekatere inštrumente in jih spoznavati skozi informacije in vprašanja.S sabo si prinesite mehko podlogo za ležanje ali sedenje, da vam bo čimbolj udobno.

otroška delavnica

KDAJ:
V sredo, 27. junija 2022, ob 17.00 uri prostoru Centra Ravnovesja, ki se nahaja na Lendavski ulici 11 v Murski Soboti.

Število mest je omejenih, zato čimprej pošljite svoje prijave na na e-mail: alesifko@gmail.com ali 031 702 583.

Skozi zvok Gonga in ostalih prvinskih inštrumentov vas bo vodil Aleš Ifko, Zvočni kreator, ki širi blagodejni zvok, vibracije in frekvence Gonga in drugih prvinskih glasbil med ljudi, ki iščejo globinsko sprostitev telesa, uma in duha, stik s sabo in ravnovesje na vseh področjih že več kot 10 let.

Projekt je sofinanciran iz javnega razpisa za sofinanciranje programov in projektov v MOMS v letu 2022 s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju ter prostem času predšolskih in osnovnošolskih otrok.