GONG OAZA
Mnenja strank

Mnenja strank

INDIVIDUALNA GONG KOPEL

V teh dneh, tednih se z mnogimi pogovarjam, srečujem in skoraj vsi delimo iste misli, poglede: da zdaj kot kdajkoli prej morda potrebujemo čas zase, več spanja, več dejavnosti, ki so nam ljube, več časa v naravi, več časa v meditaciji, sprostitvi – torej vsega tistega, kar nas sprosti, umiri živčni sistem, nas popelje vase. Ta teden si jemljem več časa zase, manj delam, več se sproščam. Odkar ima Aleš svoj prostor Gong Oaza, kjer nudi terapije, se tudi sama rada povabim k njemu na sprostitev. Tako sem bila prvič na gong sprostitvi sama, individualno. Mnogokrat v skupini, tokrat pa sama. Kaj naj rečem? Lepo, sproščujoče, čas in občutek, kjer energija in vibracija gonga tečeta in delata samo zame, da proces v meni poteka tam, kjer najbolj rabim. Tako, da priporočam, da poskusite, si vzamete čas zase.

Tatjana

ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI

Veseli december se je že začel. Jaz sem si že privoščila darilo, sama najbolj vem, kaj rabim. Tole pa res priporočam. Tibetanske posode, zraven pa se uporablja še cel kup čudovitih glasbil (koshi zvončki, nevemkajvse) – v glavnem, meni je čarobno. Individualno je reees čisto nekaj drugega. Ko čutiš vibracije, ti premiga vse celice, vse kapilare. Nekje sem slišala, da imajo v Avstriji tovrstne storitve celo na koncesijo oz. recept, kje smo še mi.

Marija

SKUPINSKA GONG KOPEL

Gong – starodavni inštrument, ki popelje človeka s svojim zvokom v mistični svet, kjer se lahko zgodijo neverjetne stvari, če si to le dovolimo. Da imajo frekvence gonga zdravilno moč, zagotovo drži, kajti zvok prodre v vsako celico našega telesa in ko se to zgodi, se sprožijo v nas neverjetne stvari, ki imajo zdravilni učinek. Gong kopel mora človek enostavno doživeti, da izkusi čudežno moč njegovih vibracij. Zvok gonga na skupinski gong kopeli pa vsakokrat čudovito dopolnijo še zvoki drugih inštrumentov (tibetanske pojoče posode, koshi zvončki, dežne palice, šamanski boben, tingša in še kaj). Na skupinskem gong popotovanju doživi vsak svojo izkušnjo. Moja je vedno izjemna, kajti vsi ti inštrumenti mi odpirajo vrata v svet onkraj znanega, kjer človek spozna, da obstaja še veliko več, kot svet, ki ga gleda skozi človeške oči. 

Monika

ONLINE ZVOČNA KOPEL

Dogodki zadnjega obdobja so zahtevali nekaj sprememb in tako sem se lani odločila za spletno zvočno kopel v udobju svojega doma. Prvič sem bila na zvočni kopeli na daljavo – preko spleta z Alešem, povsem po trenutnem navdihu. Od prej sem vajena zvočne kopeli s tibetanskimi posodami v živo. Všeč mi je tudi dežna palica. Nova izkušnja sprostitve z več vrstami glasbil pa je prav tako zanimiva in pozitivna. Vse poteka zelo preprosto – privoščimo si čas samo zase, udobno se namestimo, zapremo oči, sprostimo telo, umirimo misli in v miru prisluhnemo zvokom glasbil, se prepustimo vibracijam in se tako napolnimo z novo, dobro energijo. Če ne uspemo prisluhniti ob določeni uri ali če med sproščanjem zaspimo, kar se je zgodilo meni, imamo še nekaj časa na voljo posnetek na spletu, da mu ponovno prisluhnemo. Po zvočni kopeli se počutim dobro. Ko je človek sproščen in umirjen se bolje počuti, lažje kreira, sledi svoji intuiciji, vidi in doživlja veliko več lepih trenutkov, živi. Izkušnja zvočne kopeli na daljavo z Alešem je bila prava izbira. Dobre vibracije in energija nas dosežejo povsod, tudi preko spleta, če si le vzamemo dovolj časa zase, za sprostitev in regeneracijo. Prisluhnite svojemu telesu in si privoščite zvočno kopel, ko vas pokliče. Veliko sproščenosti in veselja še naprej! Hvala Aleš!

Petra

TESLA ENERGIJSKI SISTEM

Odločila sem se za terapijo na Teslinem energijskem sistemu. Ob prihodu sta me Aleš in sam prostor toplo sprejela (voda za hidracijo, solna luč, rastline …). Izvedela sem, kako poteka storitev, nato pa se ulegla na blazino s Teslovo ploščo. Na oči sem dobila blazinice s sivko, ki so me s svojim vonjem prijetno sproščale. Vklopila sem gumb na napravi in potovanje se je začelo. Moje telo je močno in hitro vibriralo. Na trenutek sem imela občutek, da bo moje noge odneslo s taboreja, da mi bodo hlače zlezle dol, da se mi bo nedrček odpel … Seveda, nič od tega se ni zgodilo. Ko sem ugasnila napravo, so moje telo zajemali močni valovi energije, ki so se razlivali po celem telesu. Nisem mogla verjeti, da je mogoče doživeti tako močan tok energije. V celoti sem se prepustila tem valovom in uživala. Nekoliko kasneje, je Aleš rekel, da lahko vstanem, ampak nisem mogla. Energija je bila še vedno zelo močna in sem morala počakati, da se je počasi ustavila. Ko sem vstala in začela hoditi, sem imela občutek, kot da lebdim nad tlemi. Počutila sem se zelo lahko. Vsekakor izjemno doživetje, ki ga priporočam vsem.

Lidija

TESLA ENERGIJSKI SISTEM

Aleševo mamljivo vabilo na Teslovo blazino na Facebooku me je v trenutku intuitivno pritegnilo, saj mi je telo že nekaj časa signaliziralo izžetost na več ravneh… in že sem, po uvodnem sproščenem klepetu, ko čutiš pretakanje podobnih energij, ležala na Teslovi blazini… prvih nekaj minut, ko so Teslovi valovi že ustvarjali še ne čuteno ravnovesje, sem se v mentalu ukvarjala s pričakovanji in analiziranjem, a na moje začudenje je brez napora lahkotno izginilo kmalu za tem… samo bila sem, prazna in prepuščena valovom, ki so občutno uravnovešali moje telo in razbijali energetske blokade… občutila sem skoraj takojšnjo izjemno sproščenost telesa, predvsem pa odsotnost miselnega procesa, za kar sem še posebej hvaležna… začutila sem, da je to naše primarno stanje, v katerem bi naj ves čas bivali, osrediščeni in povezani… pol ure te krepčilne energije se je zdelo kot hitro minljiva minuta… pa vendar sem negibna obležala še dobrih 10 minut in doživljala skoraj neopisljivo: ko sem pritisnila na gumb za izklop da vstanem, sem obležala v nepričakovanem… Teslovi valovi so se začeli širiti po celotnem telesu in dobesedno preželi vsako celico… bilo je resnično božansko sproščujoče, zlahka rečem, boljše od masaže:-) … v vseh pogledih vredno številnih ponovitev v našem tako natrpanem in stresnem vsakdanu… hvaležna za izkušnjo.

Nataša

TESLA ENERGIJSKI SISTEM

Meditacija, vibracija, sprostitev – rada preizkušam nove stvari, čeprav se potem večinoma držim tistih, ki zame najbolj delujejo. Lani sem prvič sedela na Tesla energijski plošči – vibracija, sprostitev in notranji vpogled so bili močni. Na ploščo ne grem pogosto, ampak takrat ko začutim, da me pokliče, oz. ko se oglasi moje telo, da rabi nekaj močnega, nekaj kar temelji na kvantni fiziki, nekaj kar pozdravi v globino… Takrat se prepustim tej vibraciji in učinek čutim še dolgooo, dolgo…. Zelo priporočam, predvsem tudi vsem, ki ste pred kratkim kaj preboleli…. Spoznanja Nikole Tesle in Winfrieda O. Schumanna so se združila v edinstvenem energijskem sistemu, ki omogoča, da se telo in duh povrneta v svoj naravni red in ritem.

Tatjana