Gong Oaza
Mnenja strank

Mnenja strank

INDIVIDUALNA GONG KOPEL

V teh dneh, tednih se z mnogimi pogovarjam, srečujem in skoraj vsi delimo iste misli, poglede: da zdaj kot kdajkoli prej morda potrebujemo čas zase, več spanja, več dejavnosti, ki so nam ljube, več časa v naravi, več časa v meditaciji, sprostitvi – torej vsega tistega, kar nas sprosti, umiri živčni sistem, nas popelje vase. Ta teden si jemljem več časa zase, manj delam, več se sproščam. Odkar ima Aleš svoj prostor Gong Oaza, kjer nudi terapije, se tudi sama rada povabim k njemu na sprostitev. Tako sem bila prvič na gong sprostitvi sama, individualno. Mnogokrat v skupini, tokrat pa sama. Kaj naj rečem? Lepo, sproščujoče, čas in občutek, kjer energija in vibracija gonga tečeta in delata samo zame, da proces v meni poteka tam, kjer najbolj rabim. Tako, da priporočam, da poskusite, si vzamete čas zase.

Tatjana

TESLA ENERGIJSKI SISTEM

Odločila sem se za terapijo na Teslinem energijskem sistemu. Ob prihodu sta me Aleš in sam prostor toplo sprejela (voda za hidracijo, solna luč, rastline …). Izvedela sem, kako poteka storitev, nato pa se ulegla na blazino s Teslovo ploščo. Na oči sem dobila blazinice s sivko, ki so me s svojim vonjem prijetno sproščale. Vklopila sem gumb na napravi in potovanje se je začelo. Moje telo je močno in hitro vibriralo. Na trenutek sem imela občutek, da bo moje noge odneslo s taboreja, da mi bodo hlače zlezle dol, da se mi bo nedrček odpel … Seveda, nič od tega se ni zgodilo. Ko sem ugasnila napravo, so moje telo zajemali močni valovi energije, ki so se razlivali po celem telesu. Nisem mogla verjeti, da je mogoče doživeti tako močan tok energije. V celoti sem se prepustila tem valovom in uživala. Nekoliko kasneje, je Aleš rekel, da lahko vstanem, ampak misem mogla. Energija je bila še vedno zelo močna in sem morala počakati, da se je počasi ustavila. Ko sem vstala in začela hoditi, sem imela občutek, kot da lebdim nad tlemi. Počutila sem se zelo lahko. Vsekakor izjemno doživetje, ki ga priporočam vsem.

Lidija

ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI

Veseli december se je že začel. Jaz sem si že privoščila darilo, sama najbolj vem, kaj rabim. Tole pa res priporočam. Tibetanske posode, zraven pa se uporablja še cel kup čudovitih glasbil (koshi zvončki, nevemkajvse) – v glavnem, meni je čarobno. Individualno je reees čisto nekaj drugega. Ko čutiš vibracije, ti premiga vse celice, vse kapilare. Nekje sem slišala, da imajo v Avstriji tovrstne storitve celo na koncesijo oz. recept, kje smo še mi.

Marija